Den Bosch 073 303 3400 Eindhoven 040 311 31 00 info@reduhair.nl

Over Reduhair 

Dé specialist in definitief en tijdelijk ontharen in Den Bosch of Eindhoven. Definitief ontharen is een vak apart. Je hebt hiervoor niet alleen de meest geavanceerde apparatuur en producten nodig, maar ook de nodige kennis van de laatste technieken. Reduhair is hét adres in Den Bosch of Eindhoven voor definitief ontharen, aangezien wij hier volledig in gespecialiseerd zijn. Al meer dan vijftien jaar helpen wij mensen van overtollige haargroei af.

Professioneel in ontharen

Denk jij ook aan definitief ontharen, bijvoorbeeld IPL SHR ontharen? Of kies je voor tijdelijke ontharing? Hoe dan ook: Reduhair staat klaar met professioneel advies. We hanteren ruime openingstijden, waardoor we bijzonder flexibel zijn. Naast professionaliteit vinden we ook een ontspannen sfeer belangrijk. We maken tijd voor een praatje en gaan vertrouwelijk met je om. Ook de nazorg bij definitief ontharen krijgt veel aandacht.

IPL ontharen Den Bosch of Eindhoven

Definitief ontharen gebeurt bij Reduhair met de techniek IPL SHR, oftewel Super Hair Removal. Dit is de nieuwste techniek die erg effectief is. IPL SHR ontharen werkt met een reeks lichtflitsen met micropulsen. De lichtflits dringt door tot het haarzakje en vernietigt deze. De SHR-techniek werkt met koeling, waardoor de behandeling voor u nog comfortabeler is. Bovendien zijn we hiermee niet afhankelijk van een huid- of haarkleur: definitief ontharen is bij iedereen mogelijk.

Waxen Den Bosch of Eindhoven

Wil je niet definitief ontharen? Dan is waxen een goede optie. Voor het tijdelijk ontharen maken wij gebruik van de LYCON Precision Waxing. Deze manier van waxen is vrijwel pijnloos en heeft een heerlijke geur. Het is al geschikt voor haartjes vanaf 1 millimeter. De haren blijven na de behandeling tussen de drie en zes weken weg.

Interesse in definitief ontharen of waxen in Den Bosch of Eindhoven? Lees meer over de behandelingen, bekijk de prijzen of maak direct een afspraak.

Dwalend door Den Bosch bezoekt ReduHair