Den Bosch 073 303 3400 info@reduhair.nl

Specialist in definitief ontharen ”mirjam”

Ontharen met SHR

De SHR methode is de meest effectieve methode voor definitief ontharen. SHR staat voor Super Hair Removal en werkt zeer snel en effectief. Hierbij maakt de haar- en huidskleur niet uit, waardoor ook donkere huidtypes en pigmentarme, fijne haartjes, blond, grijs, rood- succesvol worden behandeld. De SHR-methode bevat een extreme koeling, waardoor de behandeling pijnloos verloopt.

Bij definitief ontharen met de IPL SHR-techniek gaan sterke lichtflitsen de huid in. De energie die hierbij in de huid terechtkomt, wordt vervolgens via de te verwijderen haren getransporteerd naar het haarzakje. Het haarzakje wordt verwarmd en wordt vernietigd. Hierdoor kunnen er geen nieuwe haren meer groeien. Bij definitief ontharen met SHR wordt de hoeveelheid haar met tenminste tachtig tot negentig procent gereduceerd in zes tot tien behandelingen.

Tijdelijk ontharen – waxen

Waxen pijnlijk? Niet met de LYCON Precision Waxing die Reduhair gebruikt. De wax bestaat uit natuurlijke hars en bijenwas. Dit zorgt voor een aromatische geur. Tijdelijk ontharen door middel van waxen wordt zo een prettige ervaring. Je krijgt een zachte en gladde huid zonder pijn!

Een perfect gladde, optimaal verzorgde én zijdezachte huid zónder pijn!
Het beste resultaat krijg je door de haartjes minimaal 14 dagen te laten staan. 

Tijdens het waxen met de LYCON Precision Waxing worden alle haartjes vanaf een lengte van slechts 1 millimeter, inclusief de haarworteltjes, met minimale pijn verwijderd. Uw huid is daarmee perfect glad, haarvrij, optimaal verzorgd en voelt zijdezacht aan. Gemiddeld genomen blijven de haartjes na het waxen tussen de 3 en 6 weken weg. Scrub uw huid vanaf 1 week na de behandeling 3 keer per week om deze zacht en glad te houden en om ingroeiende haartjes te helpen voorkomen. Indien u gevoelig bent voor het ingroeien van haartjes of snel last heeft van pukkels kunt u vanaf de eerste dag na uw waxbehandeling de LYCON SPA Essentials
Ingrown-X-it Spray gebruiken

10% korting op het jaarlijks
onderhoud definitief ontharen.

Heb je een jaar geleden je SHR behandeling bij ons afgerond. Vergeet dan niet het jaarlijks onderhoud.  Wij bieden je 10% korting wanneer je binnen 12 maanden na je laatste behandeling terug komt voor een onderhoudsbehandeling.

Waxing Deal

Altijd € 32,50 betalen voor je Full Brazilian
Een aanbod dat je niet kunt weigeren!!